Trouwlocatie

   

Op zoek naar een unieke locatie voor jullie bruiloft, een Communie of zakelijk event?
Naast de Brasserie beschikt onze locatie over een ruimte die uitermate geschikt is voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Jullie bijzondere dag is bij ons in goede handen.

Officiële

trouwlocatie

Elkaar het jawoord geven op een unieke plek in het Limburgse Heuvelland? Dat kan! Wij zijn een officiële trouwlocatie van Gemeente Vaals. Jullie kunnen er dan ook voor kiezen om de ceremonie op onze locatie te laten plaatsvinden. De BABS moeten jullie aanvragen bij Gemeente Vaals. Suggesties van onze kant? Wij zijn erg tevreden over Desiree Aretz.

Wedding

with a view!

Bij mooi weer kan de ceremonie buiten plaatsvinden op onze grasweide met een fantastisch uitzicht op ons mooie Heuvellandschap. Minder goed weer, of juist een te felle zon? Wij bieden de mogelijkheid om een beige stretchtent te huren. Wanneer de weergoden ons echt niet gunstig gezind zijn, zal de ceremonie binnen plaatsvinden in de ruimte die grenst aan onze tuin. Onze benedenverdieping beschikt over grote raampartijen en schuifdeuren die zorgen voor een soepele overgang tussen de binnenruimte en buiten.

DINER
Vaak een belangrijk moment op de dag; gezellig samen tafelen, genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Bij ons hebben jullie de keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals een Limburgs of Italiaans buffet of een BBQ arrangement. En bij goed weer natuurlijk lekker buiten!

 PARTY
Een gezellig feest als afsluiter van jullie grote dag mag natuurlijk eigenlijk niet ontbreken.  Jullie feestavond kan op onze locatie zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wel moeten wij rekening houden met een eindtijd, omdat we in een stiltegebied liggen. Dit betekent dat er voor buiten een eindtijd geldt van 23:00 uur. Hierna mogen wij helaas geen geluid meer produceren. Uiteraard kan ervoor worden gekozen om de feestavond na 23:00 uur binnen voort te zetten. Een feestavond die binnen plaatsvindt heeft een eindtijd van uiterlijk 01:00 uur.